ai.rs blog

Artificial Intelligence – Technology Blog

Sony Ericsson Xperia X2 sa SPB Mobile Shell-om

Da li se sećate Xperie X1 i tragičnih panela koji su trebali da olakšaju korisničko iskustvo i unaprede interfejs ? Videli smo ih prvi put na Mobile World Congress-u 2008. godine. Iako se X2 bitno ne razlikuje od X1, ekipa u Sony Ericssonu je shvatila da postoje alternativna rešenja fabričkom korisničkom interfejsu Windows Mobile operativnog sistema, dostupna na tržištu. Nedavno smo testirali najnoviju verziju odličnog SPB Mobile Shell-a (v 3.5) i u potpunosti se slažemo da je ovo odlično rešenje za X2. Pogledajte sledeću sliku sa sajta "Boy Genius Report", napravljenu u okviru praćenja ovogodišnjeg CES-a.

Sony Ericsson Xperia X2

Ipak, SE je izuzetno spor, čekali su 2 godine da update-uju X1 na X2 i dobili smo šta ? Isti procesor, istu rezoluciju ekrana, tastaturu u četiri reda (poređenja radi, HTC Touch Pro 2 ima 5, sa posebnim redom za numeričke karaktere).

Svejedno, radujemo se skorom izlasku modela X10 na Android platformi, ali mislimo da SE mora da reaguje brzo i bude konkurentan sa cenom. Mogu li to da urade ?


Scan to read
Scan the QR Code
QR Code Generator
Be Sociable, Share!