ai.rs blog

Artificial Intelligence – Technology Blog

ASUS-ov nastup na CES-u – najavljeni novi modeli

CES je iza nas, i izgleda da je ASUS jedna od kompanija koja je zaslužila pozitivne kritike. Jedan od razloga je definitivno NX90 Bang & Olufsen Notebook.

ASUS NX90 Bang & Olufsen

Napravljen je korišćenjem poliranog aluminijuma tako da kućište izgleda neverovatno, a podnožnje ispod ruku ostaje hladno tokom rada. Pored što dobro izgleda, ASUS se potrudio da i performanse budu vrhunske. Ključna razlika između ovog i drugih high-end računara je zvuk. Kombinovanjem ICEpower and Sonic Focus tehnologija, srećni budući korisnici će doživeti savršen zvuk. Top model će dolaziti sa Intel Core i7-820QM procesorom koji radi na 1.73GHz sa HM55 chipset-om. Iako NX90 dolazi sa 4GB RAM memorije, podržano je čak 12GB! Logično, ovaj desktop-replacementmodel podržava i dva hard diska, integrisan je i Blu-Ray combo drajv. Kao šlag na tortu, ovaj super-računar stiže sa 18.4" LED ekranom i NVidia GT 335M grafikom.

ASUS UL80JT

Još jedan izuzetan uređaj predstavljen na ovom događaju je i UL80JT notebook, kojim je konačno spojena snaga sa dužinom trajanja baterije. Sa dve grafičke kartice, od kojih je jača NVidia GeForce 310, i Intel Core i7 procesorom, ovaj model može da posluži kao desktop replacement ali i kao idealan saputnik korisnika koji su uvek van kuće/kancelarije. ASUS je uspeo da obezbedi izuzetno dugo trajanje baterije od čak 12-sati. Režimi rada se menjaju dinamički pa korisnici ne moraju ručno da ih biraju.

Očekujte više informacija uskoro…

Slike preuzete sa: ars tehnica i techtree


Scan to read
Scan the QR Code
QR Code Generator
Be Sociable, Share!