ai.rs blog

Artificial Intelligence – Technology Blog

3D Video beam, 3D notebook & 3D Monitor – LG 3D Trio

 

 

Kompanija LG je najavila lansiranje njihovog prvog 3D notebooka (model LG R590 3D) koji sadrzi sve prednosti 3D tehnologije u prenosnom izdanju. Pored 3D notebooka, LG je predstavio i 3D monitor kao i 3D projector, koji zajedno čine kompletan paket 3D proizvoda za razonodu ili uživanje u filmovima poslednje generacije.

Prvi 3D Notebook LG R590 3D ima 15.6 inčni ekran, Intel I7 procesor i NVidia GeForce GT335M grafičku kartu, poseduje SRS Tru-Surround HD zvuk, opcioni BluRay i TriDef softver koji omogućava konverziju 2D videa u 3D u realnom vremenu. Koristi polarizovane naočare (nadamo se pasivne) koje umanjuju zamor očiju prilikom gledanja 3D sadržaja. Ovaj notebook će biti lansiran u Koreji ovog meseca a uskoro se očekuje i širom sveta.

Poslednji LG W63G 3D monitor za ozbiljne igrače već je dostupan sa podrškom za puni HD,  kontrastom od 70,000:1, i osvežavanjem od 120Hz i SRS Tru-Surround HD zvučnicima.LG CF3D Full HD 3D projector

Treći deo ovog seta je prvi video beam CF3D sa Dual Engine Single Sočivom i 3D podrškom u Full HD rezoluciji. On takođe koristi polarizovane 3D naočare. Maksimalna veličina projektovane slike je 200 inča, sa osvetljenošću od 1250 ANSI lumena, odnosno 2500 ANSI u 2D režimu) i kontrastom od 7,000:1. Dobra vest je da se projektor isporučuje sa šest pari polarizovanih naočara, tako da do potpunog uživanja cele ekipe ostaje da samo spremite kokice.


Preuzeto sa CLN


Scan to read
Scan the QR Code
QR Code Generator
Be Sociable, Share!