ai.rs blog

Artificial Intelligence – Technology Blog

3D Video beam, 3D notebook & 3D Monitor – LG 3D Trio

 

 

Kompanija LG je najavila lansiranje njihovog prvog 3D notebooka (model LG R590 3D) koji sadrzi sve prednosti 3D tehnologije u prenosnom izdanju. Pored 3D notebooka, LG je predstavio i 3D monitor kao i 3D projector, koji zajedno čine kompletan paket 3D proizvoda za razonodu ili uživanje u filmovima poslednje generacije.

Prvi 3D Notebook LG R590 3D ima 15.6 inčni ekran, Intel I7 procesor i NVidia GeForce GT335M grafičku kartu, poseduje SRS Tru-Surround HD zvuk, opcioni BluRay i TriDef softver koji omogućava konverziju 2D videa u 3D u realnom vremenu. Koristi polarizovane naočare (nadamo se pasivne) koje umanjuju zamor očiju prilikom gledanja 3D sadržaja. Ovaj notebook će biti lansiran u Koreji ovog meseca a uskoro se očekuje i širom sveta.

Poslednji LG W63G 3D monitor za ozbiljne igrače već je dostupan sa podrškom za puni HD,  kontrastom od 70,000:1, i osvežavanjem od 120Hz i SRS Tru-Surround HD zvučnicima.LG CF3D Full HD 3D projector

Treći deo ovog seta je prvi video beam CF3D sa Dual Engine Single Sočivom i 3D podrškom u Full HD rezoluciji. On takođe koristi polarizovane 3D naočare. Maksimalna veličina projektovane slike je 200 inča, sa osvetljenošću od 1250 ANSI lumena, odnosno 2500 ANSI u 2D režimu) i kontrastom od 7,000:1. Dobra vest je da se projektor isporučuje sa šest pari polarizovanih naočara, tako da do potpunog uživanja cele ekipe ostaje da samo spremite kokice.


Preuzeto sa CLNScan & Read
Scan the QR Code
QR Code Generator
Be Sociable, Share!